torstai 17. lokakuuta 2013

Haastetta

Kiitokset Rakkaudesta villasukkiin-blogin Tiakolle haasteesta! :)

Haasteen säännöt ovat seuraavat:
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, jolta haasteen sait
2. Vastaa annettuihin kysymyksiin
3. Keksi 11 uutta kysymystä, jotka haluat antaa seuraavalle
4. Valitse viisi blogia, joilla on alle 100 lukijaa ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.

 

1.Mitä neulot mieluiten?

Noo... Paitoja, pipoja, tumppuja, huiveja... Ihan kaikkea muuta kuin villasukkia, sillä en saa kantapäätä koskaan mieleisekseni. Ikinä ei tiedä mistä innostuu seuraavaksi joten ei ole mitään ikuista mielijuttua varsinaisesti.

2.Mikä sai sinut innostumaan neulomisesta?

En oikein tiedä. Kenties se kun äitini ja mummuni neuloivat ja halusin oppia taidon myös. Neulomaan opettelinkin joskus...8vuotiaana? Olen neulonut siis aika pienestä asti... :) 


3.Mikä on suosikki lankasi?

 Kaikki luonnonkuidut on kivoja, mutta erityisesti tykkään silkistä, pellavasta ja alpakasta. En osaa sanoa yhtä lankaa kun maailma on täynnä ihania lankoja!


4. Mitä aiot seuraavaksi neuloa?

Seuraavaksi puikoille pääsee todennäköisesti tumput pikkusiskolleni tai paita itselle. Tai sitten ihan jotain muuta. Olen vähän sellainen että saatan innostua tosi nopeasti jostain ja sitten se on aloitettava saman tien eikä voi odotella, koska innostus voi kadota. :)


5. Miksi aloitit blogin kirjoittamisen?

Halusin jakaa ajatuksiani käsitöistä muiden kanssa sekä tietysti esitellä valmiita käsitöitäni. Tykkään itse lukea käsityö blogeja ja ajattelin, että ehkä joku sitten tykkää lukea minun blogia. On myös kiva saada palautetta muilta käsityöihmisiltä.


6. Mikä on lempi neuleohjeesi?

Miten sellaisen voi valita maailman tuhansista ihanista neuleohjeista? Yleensä kuitenkin suosikkiohje on se, joka odottaa seuraavana puikoille pääsyä.


7. Montako työtä olet saanut valmiiksi tämän vuoden aikana?

Mmmm... Lasketaanko tähän kaikki käsityöt vai vaan neuleet? Jos kaikki lasketaan niin kenties 35-40. Ja juu, blogissa ei ole "ihan" kaikki.. Jos pelkät neuleet lasketaan niin niitä on varmaan 10-15.


8. Teetkö joululahjat itse?

Osan teen, mutta ihan kaikille en jaksa/kerkiä joten en yritäkkään ihan kaikkia lahjoja itse tehdä. Teen lähinnä itse sellaisille, jotka osaavat arvostaa käsityönä tehtyjä lahjoja (kummit, mummit, vanhemmat...).


9. Mitä merkkejä suosit välineissä?

Ihan perus novitalaiset puikoissa käy hyvin, kun en ole vielä raaskinnut satsata knitpron ihanuuksiin. :) Saa nähdä koska houkutus kasvaa liian suureksi ja on pakko kokeilla muitakin. Ja koukuissa minulla on myös addia.


10. Onko joku joskus oudoksunut käsityöharrastustasi?

No eipä oikeastaan, mutta kun neuloin tanssilavan reunalla laivalla, eräs nainen sanoi, että ei ole kenenkään aikaisemmin nänyt tanssilavalla neulovan.


11. Mistä saat ja haet inspiraatiota töihisi?

Netistä ja muiden blogeista sekä tietysti perinteisistä lehdistä ja kirjoista. Tykkään enemmän lukea lehtiä, kuin roikkua netissä, mutta kun lehtiä ilmestyy niin harvoin...

Ja anteeksi kun olen nyt tosi tylsä, mutta en jaksa jakaa haastetta eteenpäin. Mutta näihin kysymyksiin oli kiva vastailla! :D

2 kommenttia:

  1. Kiva, että vastailit kysymyksiin kumminkin! :)

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että vastailit tällaiseen. Tässä oli useita kysymyksiä, jotka valottivat asioita minullekin, mutta joita en olisi itse tajunnut kysyä ;) Ja suloisen piponkin olit tehnyt!

    Onko pakettisi muuten jo saapunut? Laitoin sen jo tiistaiaamuna postiin.

    ~ Sny-parisi ~

    VastaaPoista