maanantai 21. lokakuuta 2013

Lokakuun lankapallo

Nyt on saapunut lokakuun Sny paketti, jonka aiheena oli taikapallo. Taikapallo tarkoittaa langasta kerittyä kerää jonka sisälle piilotetaan kaikenlaisia yllätyksiä. Saamani pallo näytti ennen avaamista tältä:
Anteeksi huonosta kuvasta mutta kun oli niin kova kiire päästä "avaamaan" palloa...

Ja mitä kaikke paljastuikaan:

Eli siis lemonjuice & glycerine käsirasvaa, joka tuoksuu niiiiin hyvälle! Sitten lakupatukoita neljä kappaletta. Ja addi pyöröpuikot, jotka vaikuttaa ihanilta ja tosi kevyiltä. Ja coatsin pussissa söpöjä keltaisia nappeja. Tietysti myös lankaa! Kerä ruskeata ja kerä keltaista dropsin baby merinoa, joka on aivan ihanan pehmoista. <3 Ohjekkin oli lapasiin ja pipoon ja vinkkinä että voisi raitalapaset tehdä... Mietin vaan että mahtaako kuinka kestää käytössä tällainen 100% merinovilla. Niin ja laatikon pohjalla oli kettukarkkeja ja kortti joka ei taida missään kuvassa näkyäkkään...

3 kommenttia:

 1. Ihana paketti tupsahtanut sinnekin. Ja niin paljon saatu mahtumaan.

  VastaaPoista
 2. Oman kokemukseni mukaan merinovilla oikein hemmottelee käsiä niin neuloessa kuin ylläkin :3 Hirmuisesti lumileikeissä kestävyyttä tosin en ole tullut testanneeksi. Toki teet langoista juuri sitä miltä itse tuntuu :)

  Kiva lukea viimein, että paketti on saapunut ja ollut mieluinen. Täällä olen jännittänyt, että onkohan se eksynyt tai ollut niin tyhmä, ettet ole jaksanut päivittää siitä :D Rentoa jatkoa syksylle!

  ~ Sny-parisi ~

  VastaaPoista
 3. Neulo vain käsiin lämmikettä merinovillasta, kokeiltu on ja hyväksi havaittu! Tosin, kassinkahvat kantaessa kuluttavat nopeasti, se mekaaninen hankaus ja sähkö, mutta muuten...ylellinen ja ihana Taikapallo.

  VastaaPoista