sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ylhäältä alas

Neuloin elämäni ensimmäistä kertaa neuletakin ylhäältä alaspäin ja voin kertoa että rakastuin! <3 Siis aivan ihanaa kun ei ollut ommeltavia saumoja ja langanpäitäkin vain muutama. Seuraava malli on jo etsinnässä. Tämän neuletakin kanssa kävi vain vähän hassusti, koska siitä piti tulla neule minulle, mutta koska en ollut langan riittävyydestä varma tein ohjeen pienimmän koon ja no, se on vähän liian pieni minulle... Pikkusiskolleni (joka on kuvissa mallina) se on sopiva, mutta pikkusisko sanoi että väri on huono ja muutenkaan hän ei käyttäisi sitä. Nyt se sitten lojuu kaapissa käyttämättömänä. Ehkä se joskus löytää omistajansa. :)

Ja tuli vain tästä neuleesta mieleeni, että olenko ihan outo kun tykkään neuloa ihan vain sileää neuletta eniten ja minun mielestä sileä neule on jotenkin tosi nättiä(varsinkin yhdistettynä ainaoikeaan<3). Ja sileää tehdessä voi keskittyä helposti muuhunkin kuten elokuvaan samanaikaisesti. Onko kukaan muu samaa mieltä?

 Ohje: Modasta vuodelta joku
Lanka: Madame Tricote Merino Gold kaksinkertaisena
Puikot: 6mm
paino: Hieman alle 300g
Koko: xs


Kun tätä neuletta kuvattiin ei syksy ollut vielä kovin pitkällä, mutta vasta nyt sain aikaiseksi laittaa tämän tänne blogiin, koska nyt syyslomalla on ollut vähän aikaakin tehdä jotain. :)

Ja pikkusiskoni ei halunnut naamaansa näkyviin näihin kuviin, joten saatte tyytyä tällaisiin kaulasta katkaistuihin versioihin.

3 kommenttia:

  1. Kaunis neule! :) Ei neuleissa aina tarvitse olla mitään kommervenkkejä, sileä ja ainaoikea ovat ihan hyviä sellaisenaankin.

    VastaaPoista
  2. Sileän neulepinnan ja ainaoikean suosimisessa ei ole mitään outoa! Komppaan täysin tuota, että on mukava keskittyä neuloessa muuhunkin, esimerkiksi juuri telkkariin 8) Kauniin värinen neule ja ihana malli. Pistänkin muistiin, että sinulla on jotain vastaavanlaista haussa ;)

    VastaaPoista
  3. Voi siskoa! :) Mutta jos ei tykkää väristä, niin eihän takkia tule käytettyä. Toivottavasti löytää hyvän kodin; kaunis ja selkeä neule.

    VastaaPoista