keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Jotain valmista

Tällä viikolla on ollut elämäni ensimmäinen koeviikko ja siihen valmistautuminen on huolellisesti vienyt tehokasta käsityöaikaa. Ja toinen syy on se, että olen innostunut tekemään joululahjoja & isoja projekteja, joissa ei ole pitkään aikaan mitään esiteltävää... Mutta siis ihan ihmeellistä että valmistaudun jo jouluun!! :D Mutta mitähän mainosta tuossa postien joukossa eilen katselinkaan, niin siellä mainostettiin jo joulukalentereita!! Mietin vaan vähän aikaa että hä?
Mutta joo, se joku valmis on tuubihuivi. Tämä on tehty siitä frillahuivi langasta sormilla neulomalla. 9 silmukkaa loin sormelle ja ei mennyt aikaa tuntiakaan kun tämä oli jo valmis. Ja lankaa kului n.100g. Tämä kyseinen kappale on tehty Parkanon kehräämölle mallikappaleeksi, ja taustastakin voitte huomata lankoja... Innostuin nimittäin kuvaamaan sitä vähän joka paikassa, niin pistänpä nyt teillekkin kuvia näytille... :) Ja juu, kännykkäkameran laadulla taas mennään...

2 kommenttia:

  1. Jätin sinulle haasteen blogissani :)

    VastaaPoista
  2. Jännän värinen huivi! Hienoa, että saat tehdä mallikappaleita kaupalle :)

    Ai niin ja toivottavasti viime viikolla lähettämäni kortti tuli perille. Magic ballin kanssa on vielä pieniä teknisiä ongelmia, mutta kyllä sekin täältä on tulossa ;)

    ~ Snysi

    VastaaPoista