maanantai 2. syyskuuta 2013

Purosta neuletakki

Muistattekos silloin keväällä ostetut purot? Noo... teinhän minä niistä jo yhden peiton, mutta myöhemmin kävin uudestaan siwassa ja hamstrasin kaupan loput purot. :) Mietin jo toisen peiton tekoa, mutta äiti sanoikin, että teeppä niistä minulle neuletakki. Tuumasta toimeen ja itseasiassa tämä takki on ollut muuten valmiina - mutta napit ompelematta - jo monta kuukautta... Vihdoinkin sain siis napit (ihanat virosta ostetut puunapit) paikalleen ja takin äidille. Ohje on aivan omasta päästä, silmukkalukuja vähän katselin ohjeista ja kavennuksia myös, mutta ei varsinaista ohjetta siis tähän ole olemassa.
 Kuvat ovat mitä ovat, koska ei ollut mitään kivaa paikkaa mihin ripustaa tuo, joten lattialle vaan... Ja ei ole kuvaa mallin päällä sattuneista syistä.... (Auttaneeko valaisemaan asiaa, jos kerron että olen kohta viisinkertainen isosisko.. ;))
Malli:oma
lanka: Novita Puro
puikot:4,5mm ja 6mm
koko: olisko noin M
langanmenekki: en tiedä, mutta monen monituista kerää
5 kommenttia:

  1. Onpa hieno! Hirmuisen hienosti olet kohdistanut etukappaleiden väriliu'ut (jos se on kahtena kappaleena neulottu, eikä auki leikattu, siis :)).

    VastaaPoista
  2. Onpa kyllä erittäin hieno takki! Ja onnittelut myös tulevasta pikkusisaruksesta! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos kaikille! :) ja Pitko tässä olen neulonut etu-ja takakappaleet kaikki samalla kertaa kainaloihin asti koska en tykkää ommella saumoja ja näin raidat osuvat kohdalleen. :)

    VastaaPoista