perjantai 19. heinäkuuta 2013

Vauvanpeitto vironvillasta

Keväällä käväisin Virossa ja lankojahan sieltä tietenkin tarttui mukaani... Tämä vaaleanpunainen liukuvärjätty lanka oli pakko saada, koska se oli vain niin söpöä. Mitä muutakaan näin suloisesta vaaleanpunaisesta langasta voi tehdä kuin vauvanpeiton. Mallia mietiskelin jonkin aikaa, ja sitten muistin nähneeni tällaisen josskin ja liukuvärjätty lankahan sopii tähän malliin erittäin hyvin. Koska tämä on niin helppo malli, säästelin sitä aina elokuvankatsomista ja automatkoja varten ja ylipäätään tilanteisiin, joissa joutuu keskittymään johonkin muuhunkin.

Tämä vironvilla tuntui aluksi melko karkealta ja ajattelin ettei vauvanpeitto ollutkaan ehkä paras idea, mutta kun peitto oli valmis, liotin sitä huuhteluaineveessä, ja niin siitä tuli aivan ihanaisen pehmeä! :)

Vielä ei ole mitään ideaa, että kukahan mahtaisi saada tyttövauvan, mutta kyllä niitä tuttavapiirissä aika usein syntyy, joten jää varastoon oottamaan sopivaa hetkeä... :) Onpahan sitten valmiina... Ja saan ihailla tätä söpöä väriä vielä vähän aikaa... <3<3

Kuvausapuna oli pikkuveljeni, jonka lahjoin pitämään peittoa, että saisin sen kokonaisuuessaan näkyviin edes yhteen kuvaan... ;)


Ohje: vauvanpeitto ainaoikeinneuleella
Koko:75cm x 75cm
puikot:6mm
paino: 150g
lanka: aade long liukuvärjätty villalanka


6 kommenttia:

 1. Onpas söpönen peitto, onnellinen se vauva kuka tuon joskus saa. :)

  VastaaPoista
 2. Suloinen peitto! :) Minä olen tehnyt samasta ja samanvärisestä langasta itselleni huivin. :)

  VastaaPoista
 3. Aikas ihana peitto tosiaan, väri on mitä ihanin! =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis! Sellaisessa mallissa näkyy liukuvärjäyksen hienous parhaiten.

  VastaaPoista
 5. Kaunis! Sellaisessa mallissa näkyy liukuvärjäyksen hienous parhaiten.

  VastaaPoista