maanantai 15. heinäkuuta 2013

Pari patalappua

Tällaisina pieninä "välipaloina" olen tehnyt patalappuja. Näistä tuo keltainen on ohuesta moppilangasta tehty ja tuo värikäs on tehty villalangasta, jota löytyi kirpparilta. Tuohon värikkääseen kokeilin uutta virkkaustekniikkaa, jota en ole ennen kokeillut, mutta en nyt muista nimeä, enkä sivua, mistä ohje oli... Keltainen on Patalappuja a'la carte- kirjasta. Tällä kertaa kuvatkin on otettu iskän järjestelmäkameralla, eikä kännykälläni, niinkuin muutaman aikaisemman postauksen kuvat... ;) Kyllä huomaa tuon eron kuvissa, mutta olen niin laiska hakemaan tuota kameraa, kun voin vain kännykällä päivittää, mutta yritän parantaa tapani...
Ja molemmat patalaput ovat muuten aika reiluja, noin 18-22cm sivultaan. En nyt jaksa laittaa niitä tietoja tuon kuvan alle, kun eivät tässä ole niin tähdellisiä... ;) (okei, en muista niitä kaikkia tietoja ja en jaksa punnita niitä, eli laiskuus iski...)


Ja kuvat on otettu meiän pihassa olevan vanhan talon seinällä. Siinä on niin ihana tuo kulunut laudoitus... ;)

4 kommenttia:

  1. Ihanat! =) Näyttäisi tuo värikkään mallivirkkaus samalta mitä kokeilin tyynyyn, englanniksi wool eater blanket tai wheel stich, suomeksi en tiedä mikä. =)

    VastaaPoista
  2. Kivat patalaput! :) Taidanpa virkata tähän väliin pari lappusta itsekin; ne on mainioita tuliaisia. Ja miten ihana rustiikkinen seinä! :)

    VastaaPoista
  3. Kivoija patalappuja. Olisko sen tekniikan nimi Bavarian-virkkaus?

    VastaaPoista