sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Ärrrrsytyspostaus

Tiedättekö sen tunteen kun joku ei vaan onnistu? Minä en onnistu saamaan sen ***** sukan resoria edes kohtalaisen kireäksi vaan se lörpöttää ja lurpottaa ihan ihmeesti!! Jotain vinkkejä? Pitäisikö ostaa 2mm puikot langalle jossa lukee puikkosuosituksena 3mm? Vai mitä ihmettä minä teen? Mä haluun sukat, enkä mitään lerppuja..!! Tai sitten on vaan todettava erinäisten epäonnistuneiden sukkakokeilujen jälkeen ettei minusta ole sukan neulojaksi... :( (muttakumuttaku mä haluun ees yhet villasukat...) Ja lankakin on niin herkun väristä! Kyllä se on sukiksi tarkoitettu...

3 kommenttia:

  1. Hanki vaan pienemmät puikot, se voi auttaa! Minulla on joidenkin lankojen kohdalla ollut niinkin, että olen joutunut neulomaan 2 mm puikoilla lankaa, jossa puikkosuositus on 3,5 mm tai 3 mm puikoilla lankaa, jossa on suositus 5 mm. Sitten on lankoja, joita voi ihan hyvin neuloa suosituspuikoilla. Ei kannata luovuttaa, harjoitus tekee mestarin! :)

    VastaaPoista
  2. Itse neulon sukat aina systemaattisesti koon pienemmillä puikoilla kuin mitä suositus on. Eli sinuna hankkisin ne 2mm tai ainakin 2,5mm puikot ja yrittäisin uudelleen, sukat on parempi kutoa hieman tiiviimmiksi kuin löysiksi =) Tsemppiä kokeiluuN!

    VastaaPoista
  3. Kiitos vinkeistä, tänään ostin 2mm puikot ja huomenna pääsen kokeilemaan mitä tapahtuu...

    VastaaPoista