lauantai 23. maaliskuuta 2013

Keskeneräiset

Tällaisen vapaamuotoisen haasteen bongasin Santun maja- blogista, jossa on tarkoitus esitellä keskeneräiset työt blogissaan ja näin inspiroitua saattamaan ne valmiiksi. Ajattelin, että tässäpä kiva juttu ja lähden siihen mukaan. Eli siis minun keskeneräiset ovat:

1. Fifi- huivi mohairista. Tämän pitäisi valmistua ennen koulun kevätjuhlia, sillä aion pitää tätä siellä. Ja hyvällä vauhdilla se valmistuukin, enää yksi "ruutukerros" lisää ja sitten se on valmis.2.Tilaustyö sormikkaat. Nämä tuntui aluksi aivan ihanilta neuloa, mutta sormet! En kestä noin pientä piiperrystä, mutta tuon sanan TILAUSTYÖ takia näiden pitäisi valmistua kohtuuajassa... Ehkä. Jos hyvin käy.


3. Pääsiäispallo. Tämä on joku sellainen Arnen  ja Carloksen suunnittelema pääsiäispallo ja tämän olisi siis tarkoitus valmistua - yllätys yllätys - pääsiäiseksi, mutta kirjoneuleet ei vaan oo mun juttu! Monta lankaa menee ristiin rastiin ja sotkuun ja aina on lanka liian löysä tai kireä tai muutenvaan kaikki on huonosti, mutta kai sitä pitää sinnitellä yhden pienen pallon verran. Ja onhan se pääsiäinen ensikin vuonna, eikö?4. Pipo. Aloitin tämän jo joskus lokakuussa. Ohje on garnstudiolta ja vaikutti aluksi tosi kivalta ja helpolta. Joo, malli todella oli helppo, aivan liian helppo, nimittäin se on kuolettavan tylsä. En enää millään jaksa sinnitellä viimeistä 10:ntä senttiä, eikä edessä oleva sauman ompeleminen ainakaan auta asiaa. Minä kun inhoan saumoja ja langanpäitä.

5. Huivi tai mikälie. Aloitin joskus tällaisenkin  mielessäni hieno kuva millainen tästä tulee, mutta luulen että tämä pitää purkaa liian ohuen langan ja tuhoon tuomitun idean takia.
6.Pariton tumpuntekele. Tämä  pirteänvärinen tumppu on kaipaillut kaveria jo yli vuoden.


7. Tilkkupeitontekele. Tämän ei ole tarkoitus valmistua vielä hyvään toviin, sillä tämä on ihan luvallinen ikuisuusprojekti, jota innostun tekemään aina silloin tällöin.Ja luulenpa, että tässä on nyt suurin osa keskeneräisistä töistäni. Olen kuitenkin ihan varma, että jossain näitä vielä piileskelee... ;)

2 kommenttia:

  1. =) Jälleen tekisi mieli sanoa että olisi paljon houkuttelevampaa pureutua valmistamaan kaikkien muiden keskeneräisyyksiä kuin omiaan. Mutta tällä haasteella on kyllä ollut uskomaton vaikutus omienkin valmistumiseen. Jo se että ne ovat nyt näkösällä blogilla saa jotenkin aikaan ettei aina aloitakaan vain uutta tilalle.. Tsemppiä sinullekin haasteeseen, kesään on vielä aikaa! =)

    VastaaPoista
  2. Sinullakin on kauniita tekeleitä valmistumaisillaan! :)

    VastaaPoista