tiistai 5. maaliskuuta 2013

Heipparallaa!

Aloitanpa nyt siis vihdoin ja viimein tämän bloggaamisen! Olen tätä jo pitkään suunnitellut ja nyt sitten vihdoin suunnitelman toteutan.

   Elikkä siis Se neuloja tässä blogissa on viimeistä vuotta peruskoulua käyvä tyttö, joka yksinkertaisesti ei voi elää ilman käsitöitä. Opin virkkaamaan noin 6 vuotiaana ja neulomaan noin 8 vuotiaana ja siitä asti olen käsitöitä tehnyt. Olen aivan hulluna lankoihini ja niitähän huoneestani löytyy juuri sopivasti (= liikaa...) ;)   Ja voisinpa nyt kertoa tällaisen pienen tarinan liittyen blogin nimeen. Eli siis, olin noin 11v. tyttö kun neuloin mielestäni valtavan ison työn, nimittäin slipoverin pikkuveljelleni, ja sen neulottuani töin ja tuskin loppuun olin niin kyllästynyt neulomiseen, että vannoin etten enää koskaan neulo mitään! Nooo.... Olihan se tietysti aika äkkipikainen päätös niin pieneltä tytöltä ja ei mennyt kuin ehkä puolisen vuotta niin en voinut irrotautua puikoista enää millään. :D Näin jälkeenpäin ajatellen lähinnä vain naurattaa kuinka sellaisena pikkutyttönä menin sellaista vannomaan! :D Eli siis neulon sittenkin vaikka niin vannoin etten enää koskaan neulo. :)

 Niin ja tässä ohessa parit kuvatkin ettei ihan pelkkää tekstiä ole... :)

Ja eipä tässä nyt sitten varmaan muuta kuin että palaillaan!

4 kommenttia:

 1. Onnea ja pitkää ikää uudelle blogille!

  VastaaPoista
 2. Ihanat matkalaukut. Terhillä on kanss langat vanhoissa matkalaukuissa (sillä on niitä tosi paljon, siis laukkuja). Ja hauskat purkit palleroillekin.
  Tervevtuloa Blogistaniaan.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa neuleblogien ihmeellisen maailmaan. :)

  VastaaPoista
 4. Samaa katselin. Ihania matkalaukkuja! Minulta löytyy noita aarteita myös kuten lasipurkki-marinoituja lankojakin. =)

  VastaaPoista